Training Polona!

Website Polona Bonac
http://polona.agility-slo.net/

 

Toch nog Polona! 🙂

 

Het leek niet door te kunnen gaan deze zomer, maar vlak voor de E.O., op maandag 22 en dinsdag 23 juli, hebben we toch nog de mogelijkheid om met Polona Bonac te trainen. Het worden 2 kortere trainingsdagen (10-16 uur), uiteraard met minder deelnemers (max10), bij ons op het veld in Baarland.

In verband met de vele mensen die graag met haar zouden trainen, hebben we besloten om deze training alleen open te stellen voor terugkomers. Op deze manier kunnen we een beetje tempo in de training houden en toch zoveel mogelijk handlers de gelegenheid geven om te komen.

Tevens willen we nu voorrang geven aan 1 dag en 1 hond per handler, voor onze cursisten en diegenen die onze nieuwsbrief ontvangen. Als de trainingen op 8 juni nog niet vol zijn, kunnen we de overige plaatsen invullen met een 2e hond of een 2e dag per handler. Als je dus meer wilt trainen…. geef het zeker even door!!!

Kosten: € 75,- per dag
Dit is uiteraard inclusief lunch & koffie/thee gedurende de dag.

Je bent pas ingeschreven als je je via email hebt opgegeven, en het inschrijfgeld hebt betaald op rekeningnummer 54.05.38.965. (IBAN reknr NL33ABNA0540538965, bic ABNANL2A)
Geef in je email aub aan op welke dag je zou willen trainen (kun je evt ook de andere dag?), met welke hond je wilt komen, en in welke graad/klasse je wedstrijden loopt.

Comments are closed.