Een goed begin!

Een goed begin van het nieuwe seizoen!!!

Afgelopen zaterdag wedstrijd in het Land van Ooit. Leuk!
Supertrots op Mirella met Dartel die hun eerste C-wedstrijd liepen en meteen een 8e én een 3e plaats in de wacht sleepten! Ook Marjan en Magic liepen “als vanouds” met een 10e en een 2e plaats. Onze eigen rondjes voor de (individuele) competitie gingen minder geweldig., maar voor het team was dat een stuk beter! We staan in ieder geval deze week (nog even?) bovenaan de ranking met ons KenSA team!! :))

Maandag was de selectiewedstrijd voor het European Open. Leuke uitdagende rondjes gelopen! Veel dk’s, maar ook mooie rondjes. Op één van de vaste parcoursen werden Csilla en Sandy 2e, en daarmee horen zij tot de geselecteerden die dit jaar mogen meedoen aan het E.O. 2013 in Belgie. Na jaren supporteren, nu eindelijk eens zelf meedoen, dat voelt goed! Het rondje is gefilmd door Simone en kun je terugzien op Youtube:

We hebben er weer zin in!!!!

En dat is maar goed ook ;)) Want de nieuwe cursussen gaan deze week ook weer van start. Nieuwe cursisten, Bekende cursisten met jonge honden, bekende cursisten met bekende honden en nieuwe uitdagingen…. Er is nog zat te trainen, het zonnetje schijnt, dus we gaan er weer voor! :p

Comments are closed.