Wedstrijdsuccessen

Tijdens onze vakantie zijn er een aantal wedstrijden geweest, en sommigen succesjes kunnen we niet onvermeld laten 🙂

Pachuba liep een mooi VP in Assen. Goed voor een 2e plaats, echt heel tof voor Simone en Chewy!

Dartel liep datzelfde rondje ook super. Een 3e plaats, en daarmee hun laatste P in de B1. Ze zijn gepromoveerd naar de C-klasse!

Gina maakte er wat moois van op de jumping, op hun tweede wedstrijd in de B1-klasse. Een foutloze ronde, goed voor een 13e plaats. Goed gedaan Loes!

Wammes doet het goed in de veteranenklasse. Esther en hij liepen lekker in Assen. Net een foutje op het vast, maar de (foutloze) jumping was goed voor een 2 plaats. Bij KV Nieuwegein bleef het VP foutloos, een 4e plaats.

Ook Mido gaat lekker op veteranenhoogte! 2 foutloze rondjes in Assen. 6e plaats op de jumping, en 2e op het vast parcours.

Denzel liep de snelste tijd op het VP bij Nieuwegein, Helaas toch nog net een foutje…

In Deventer liet Magic weer zien wat hij kan. Twee foutloze rondes, goed voor een 7e plaats op het VP, en een 3e op de Jumping. Magic staat nu op de 2e plaats in de competitie.

Poki en Kees gaan lekker op ’t moment. Ze haalden gisteren de 1e plaats op het Vast Parcours. Die vlakken gaan wel goed nu 😉

Chickie zit ook weer in de lift. Carla en Chickie haalden gisteren de 1e plaats op het RoyalCanin parcours! (B)

Ander nieuws: Spot heeft zijn laatste large-wedstrijd gelopen. Wellicht zien we hem nog eens op een veteranenwedstrijd. Kito moest helaas stoppen met het spelletje, we zullen die clown wel misschien op training!! En.. dan zal ik misschien nog wel wat over het hoofd gezien hebben… (dat mag je me dan rustig laten weten, zodat ik het kan toevoegen ;))

Comments are closed.