NK 2011

Gisteren, 25 juni, was het Nederlands Kampioenschap.

Sambuca, Spot, Magic, Csilla en Poki mochten meedoen.

De small begon, en daarna de mediums. Keurmeester Adri vd Bosch zette een leuke jumping neer (belgians). Jammer genoeg liep Csilla een Dis. Magic en Poki liepen foutloos. Magic een 15e plaats. Poki liep de snelste tijd en won daarmee dus het jumpingrondje.

Daarna de large, een jumping van Martin Schoffelmeer, met daarin best een lastig “draai-en-keerwerk-stukje”. Maar… Spot en Sambuca kwamen allebei foutloos rond -> Spot op een 11e plaats, Sambuca op de 9e. Mooi gedaan!..

Later die middag was dan het Vast Parcours. Bij de small een prachtige finale. Nr 1, 2 en 3 van de jumping werden óók 1, 2 en 3 bij het vast parcours, en dus ook 1,2 en 3 op het eindpodium.

Bij de mediums liepen de de nummers 2 en 3 ook een heel mooi vast parcours. Poki ging lekker van start, maar toen hij over het raakvlak van de katteloop sprong, was nóg een podiumplaats natuurlijk niet meer mogelijk. De nummers 2 en 3 van de jumping werden 1 en 2 bij de mediums. Toppertje DJ van Pieter liep nog wel even een mooi strak rondje -> hij werd na 2 foutloze rondjes 3e overall!!!

En toen de large. Voor Sambuca en Spot was het nog erg spannend!.. Spot stond 11e en liep een prachtig foutloos rondje!!! 2 honden later mocht Sambuca, maar helaas was er bij sprong 2 al een miscommunicatietje…  De twee mooie rondjes van Spot waren opgeteld goed voor een tweede plaats overall… Superrrrr!! 🙂

NK 2011
Kees&Poki, Marjan&Spot, Pieter&DJ

Graag feliciteren we alle winnaars:

Small 

 

Medium 

 

Large 

 

1
Willow
Ietje Postma 


1
ACDC
Henk Postma 


1
Kate
Martijn Servaas 


2
Dolly
Henk Postma 

 

2
Willow
Ron Jagt 

 

2
Spot
Marjan Bosgoed 

 

3
Troy
Roger vd Laarschot

 

3
DJ
Pieter vd Diest

 

3
Perez
Frank v Nimwegen 

 

 

Het Jumpingrondje van Poki 😉

Comments are closed.