LAK, 4 juni

De website is nog steeds in volle opbouw, maar de nieuwsberichten kunnen al heel eenvoudig worden bijgehouden. Wil je iets kwijt over een nieuwtje? Laat het weten door een comment in te vullen, leuk!!!

Anyway… dit weekend is er werdstrijd bij het LAK in Reuver, vlakbij Venlo. 3e graad (C en B2), veteranen en A-klasse. Het was een hele zonnige warme dag, maar gelukkig stond er een heel aangenaam windje.

Foofur was samen met Loes ingeschreven voor de veteranen, maar helaas gaat het met Foofur deze week niet zo lekker. Hij hoefde dus niet te lopen. Beterschap voor Foofur, hopelijk is hij weer snel de oude!

Csilla liep haar eerste C-wedstrijd. Eerste rondje (VP) kon wat sneller en vloeiender, en het had leuk geweest als ze geen vlakfout op de katteloop had, maar ging toch eigenlijk best redelijk. 15e plaats; 6 puntjes. JP ging sneller, maar een DK. Spel ging erg leuk! Toch nog prijs; een 3e plaats ;).

Magic had een strak VP. Erg jammer voor dat “ommetje” wat geen ommetje moest zijn…! JP was foutloos en goed voor een 9e plaats. Spel was grappig, samen met Pieter ipv Marjan.

Poki bleef bij het VP niet zitten bij de start. Start overnieuw, en dat is dus een DK. De jumping ging stukken beter! Foutloos, een 1e plaats ;). Ook bij het spel moest Poki opnieuw teruggezet worden voor de start, maar hij liet daarna nog wel een geweldig stukje toesteldiscriminatie zien.

En dan het toetje van deze dag! Loes was er ook met Gina. Bij het spel en VP zaten er goede en minder goede stukjes in -> een DK op beide rondjes. Als laatste was de jumping, Loes en Gina waren als een van de laatsten, de andere ring was al opgeruimd… Ben Gräfe had een leuke jumping neergezet voor de A-klasse en dat vond Loes blijkbaar ook. De eerste lijn was recht vooruit, sprong – palen – breed – tunnel. Dat ging erg goed met Gina. Daarna een sterretje, weer een tunnel, nog een ander sterretje en weer een tunnel… dit ging goooeeed!…. hoog-hoog-slurf, een 180 graden bocht terug naar een (soort van) sterretje…. ooeiii, Gina wist even niet waar ze naartoe moest en tolde een keer. Spannend…! nog 3 sprongen, YES, foutloos! Loes en Gina haalden hun eerste U’tje. Niet zomaar een U’tje, maar ééntje die goed is voor een 2e plaats!!!

Dat biertje aan het einde van de dag lieten we ons dan ook heel goed smaken. Cheers!!!

Comments are closed.