Nieuwsbrief 13 feb

Onze laatste nieuwsbrief is alweer even geleden. Er was gewoon niet zo veel te melden… Er was deze winter helaas ook geen seminar met Polona Bonac, want het lukte niet om een weekend te prikken waarin de hal nog beschikbaar was.

 

Maar nu.. nu staat er weer het e.e.a. in de planning! 🙂

Vanaf april gaan onze voorjaarscursussen weer van start. Schrijf je in door het inschrijfformulier op de website in te vullen (http://www.kensa.nl/inschrijven/)

 

In mei hebben we seminar van Zsuzsa Veres!

Zsuzsa heeft jarenlange ervaring in agility als handler van verschillende honden, als trainster, en inmiddels ook als keurmeester. Ze was ook al jaren onderdeel van het Hongaarse team voor de EO en het WK. Sinds vorig jaar woont ze in Portugal. Zsuzsa is dierenarts en is ze bezig met een studie chiropractie.

Haar manier van trainen en handlen is grotendeels beïnvloed door de “Sloveense stijl” (cikcap, running contacts, foundation, tricks). Daarnaast laat zij zij zich door vele anderen inspireren. Haar trainingen zijn erg positief. Dat maakt haar een perfecte kandidaat voor seminar bij KenSA.

Meer weten over Zsuzsa? Haar website: http://zsuagility.jimdo.com/

 

Vrijdag 23 mei

 

Balans en Coordinatie. Geschikt voor alle (sport)honden, jong en oud. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal deze workshop op een halve of hele dag gegeven worden.

Kosten: € 60,- per combinatie.

 

Zaterdag 24 & Zondag 25 mei

 

Agilityseminar. Geschikt voor agilitycombinaties die de (meeste) toestellen beheersen. Beide dagen zullen bestaan uit 2 trainingsessies en 1 theorieblok. Tijdens de theorie behandelen we de onderwerpen foundation en warming up/cooling down.

Kosten: € 150,- per combinatie (voor 2 dagen, max.12 deelnemers, incl. koffie/thee en lunch)

 

Woensdag 21 & Donderdag 22 mei

Indien het weekend heel snel vol zit, proberen we een extra agilityseminar te organiseren.

Kosten zijn dan € 130,- per combinatie. Voor verdere info, zie hierboven.

 

 

Je kunt je inschrijven door je aan te melden via het inschrijfformulier op de website, en (een gedeelte van) je inschrijfgeld alvast over te maken. Alleen indien je uitsluitend aanmeld voor woensdag/donderdag, hoef je niets over te maken.

Het inschrijfformulier voor het seminar vind je op http://www.kensa.nl/inschrijven/ onder het inschrijfformulier voor de voorjaarscursussen.