Training

Wij zien graag een hond die er zelf voor kiest om met zijn baas te werken. Dat is de basis in onze trainingen. Onze trainingen zijn dan ook gebaseerd op samenwerken.

samenwerken

Niet alleen richten wij ons op de samenwerking van baas (handler) en hond, maar ook op de samenwerking van handler en trainer. We gaan ervan uit dat jij je hond het beste kent.

Bij het aanleren en trainen van toestellen gebruiken we principes van clickertraining, een methode waarbij de hond vrijwillig leert (zie clickertraining). Het gebruik van een clicker is niet perse noodzakelijk, maar raden wij wel van harte aan.

Bij het trainen van handling kijken we naar de mogelijkheden van de hond en de handler, want geen combinatie is hetzelfde. We zullen je helpen met basisvaardigheden en je prikkelen met lastigere opstellingen.

Wij trainen in kleine groepjes van 2 t/m 6 cursisten en houden bij de indeling rekening met ongeveer een kwartier per combinatie. Naast groepstraining is ook privétraining mogelijk.

Kan de baas/hond relatie beter? Of heb je andere problemen met je hond, waar je graag hulp bij wilt? Dan proberen wij je daar ook zo goed mogelijk mee te helpen. Indien noodzakelijk in één of meerdere privésessies.